Netwerk Veteranen FNV

NIEUWSBRIEF NUMMER 1, 2018

Lees de eerste nieuwsbrief van Netwerk Veteranen FNV in 2018.

Beste veteranen,

Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018.

Dit is de eerste nieuwsbrief na de oprichting van het Netwerk Veteranen FNV die verschijnt. We hebben veel werk moeten verzetten en veel problemen moeten overwinnen maar de start is er.
Via een werkgroep veteranen en een commissie veteranen zijn we nu officieel het Netwerk Veteranen FNV. We hebben op dit moment 2650 veteranen als lid ingeschreven. Als FNV-lid is het gratis dus laat ook die collega-veteraan die nog niet ingeschreven is zich aanmelden.

De samenstelling van het bestuur:
Voorzitter – John Knottenbelt – jmmknottenbelt@ziggo.nl
Secretaris/Penningmeester – Henk van Soest – hvsoest_AFMP@yahoo.com
Lid Bestuur – Rob van Draanen – rek.vandraanen@telfort.nl
Lid Bestuur – Guus van Vessem – vesse295@live.nl
Lid Bestuur – Wim Groeneweg – whgroen16@gmail.com
Lid Bestuur – Cees Verwater – verwaterc@hotmail.com
0-lijns hulpverlener – Willem Huijer – willemhuijer@hotmail.com

Het bestuur wil graag uitbreiding uit de andere sectoren van de FNV, dus veteranen die interesse hebben kunnen zich melden bij de voorzitter of secretaris.

Een van onze speerpunten is de samenwerking met het Veteranenplatform om de positie van de veteraan binnen de FNV nog verder te versterken. Bovendien werken we nauw samen met de AFMP en de Marechausseevereniging, de militaire vakbonden, om input te leveren voor belangrijke standpunten en beleidswijzigingen voor veteranen. Dat helpt de FNV-defensievakbonden, die het formele overleg hierover voeren met de Ministers en de politiek, om zo de belangen van veteranen nog beter te behartigen

Op onze website kunt u ook uw activiteiten of bijeenkomsten plaatsen om zo meer collega´s te bereiken. Stuur daarvoor een mail via de menuknop ‘contact’ op de website https://www.netwerkveteranenfnv.nl/. Deze menuknop kunt u ook gebruiken als u op zoek bent naar (oud-)collega’s, dan kunt u via ons een oproep plaatsen. Heeft u andere vragen met betrekking tot veteranen? Bel, mail of schrijf ons, we zijn er voor u (zie de informatie onder de menuknop ‘contact’).