Netwerk Veteranen FNV

NIEUWSBRIEF NUMMER 2, 2018

Lees de tweede nieuwsbrief van Netwerk Veteranen FNV in 2018.

 

NETWERK VETERANEN

 

Nieuwsbrief no. 2 / april 2018.

Toetreding Veteranen Platform.

 

Het Netwerk Veteranen FNV timmert hard aan de weg. Vele veteranen hebben het netwerk gevonden en de teller staat nu op 2798 leden.De verwachting is dat in 2018 de 3000 leden gehaald wordt.  Om de service voor onze veteranen te optimaliseren zijn we bezig om ons aan te sluiten bij het Veteranenplatform (VP). Op 15 juni 2018 beslist de Algemene Vergadering van het VP over onze toetreding.  Per 1 juli 2018 zijn we dan officieel lid van het VP.

Lid worden van het Netwerk.

Na hun actieve periode als militair bij de krijgsmacht zijn vele veteranen gaan werken in de burgermaatschappij. Soms vrijwillig maar ook doordat velen geen contractverlenging kregen door de dramatische bezuinigingen op Defensie. Het Netwerk Veteranen FNV is opgezet om leden van de FNV die veteraan zijn te helpen bij problemen die verband houden met hun uitzendingen.

Als lid van de FNV kan je gratis lid worden van het netwerk waardoor je verzekerd bent van professionele hulp. Het inschrijfformulier staat eveneens op de website.

Landelijke veteranendag 2018.

 Op zaterdag 30 juni 2018 vindt de landelijke veteranendag op het Malieveld in Den Haag weer plaats.

Het Netwerk Veteranen FNV zal ook daar weer present zijn. Kom langs en stel je vragen , kom met suggesties, nieuwtjes etc., We staan voor jullie klaar.

Berichten op de website.

Wilt u berichten delen met uw collega-veteranen?

Geef het aan ons door en we plaatsen het op de website.

Email: jmmknottenbelt@ziggo.nl