Netwerk Veteranen FNV

NIEUWSBRIEF NUMMER 3, 2018

Lees de derde nieuwsbrief van Netwerk Veteranen FNV in 2018.

Landelijke veteranendag 30 juni 2018

Op 30 juni 2018 vindt in Den HAAG de landelijke veteranendag plaats. Uiteraard is het Netwerk Veteranen FNV ook daar aanwezig. Als u bij de ingang linksaf gaat vindt u onze tent. Kom langs en ontvang een aardigheidje waar u lang wat aan heeft. Natuurlijk kunt met alle vragen bij ons terecht dus graag tot ziens bij de tent. Het is er altijd gezellig.

Toetreding Veteranen Platform (VP)

In de vorige nieuwsbrief hebben we u geïnformeerd over de voorbereidingen voor toetreding bij het VP. Wij kunnen u mededelen dat de algemene ledenvergadering van het VP op 15 juni 2018 ingestemd heeft op ons verzoek om toe te treden. Wij zijn daar zeer verheugd over mede omdat we aangenomen zijn als gewoon lid en dus alle rechten en plichten hebben. Het is weer een stap voorwaarts om de service naar onze veteranen ie verbeteren. Maar weest u er van overtuigd dat ook uw rechten bij ons in goede handen zijn.

Leden maken leden

Ons streven is om eind 2018 het aantal van 3000 leden te halen. Hoewel er al 2.841 veteranen bij ons ingeschreven staan, vragen wij ook uw hulp om de 3000 te halen. Ongetwijfeld heeft u in de familie kennissenkring, etc. mensen die op uitzending geweest zijn, lid zijn van de FNV maar nog niet ingeschreven. Zij kunnen zich melden via onze website www.netwerkveteranenfnv.nl  Zij zijn van harte welkom en bovendien is het gratis.

Vakantie

Ook wij gaan met vakantie maar blijven 24/7 bereikbaar voor onze veteranen. Zie www.Netwerk Veteranen FNV-contact. Ik hoor al in mijn omgeving: de zomer valt vroeg dit jaar na een zeer mooie maand mei.. Toch hoop ik dat we nog veel mooi weer mogen krijgen en wij wensen u dan ook dat u gaat genieten van een heel fijne vakantie.

Tot slot.

Volg ons ook op facebook en twitter. (Netwerk Veteranen)