Netwerk Veteranen FNV

Nieuwsbrief nummer 4, 2018

Lees de vierde nieuwsbrief van Netwerk Veteranen FNV in 2018.

Op het naseizoen na zijn de vakanties voorbij en na een prachtige zomer gaan we weer aan de slag.

Ledenaantal.

Het aantal leden nadert de 3000 met rasse schreden. Voor eind 2018 willen we dit aantal gerealiseerd hebben maar daar hebben wij ook de hulp van u voor nodig. Mocht u nog (oud)collega´s hebben die FNV- lid zijn en veteraan maar nog niet ingeschreven bij ons Netwerk Veteranen FNV, maak ze erop attent dat ze gratis lid kunnen worden.

Nuldelijns hulpverlening.

Ook de functie van nuldelijnshulpverlener wordt ingevuld. Eind van dit jaar  wordt de gecertificeerde cursus gevolgd en de verwachting is dat in 2019 we ook dit aspect geregeld hebben.

Thuisfront Informatiedagen.

Het bestuur heeft besloten dat we bij de thuisfront informatiedagen aanwezig zijn om onze leden met raad en daad bij te staan. TFI-dagen zijn dagen waarop de militair en zijn familieleden informatie krijgen over de uitzending.

Foto´s.

Ook willen wij een verzameling foto´s opzetten om te gebruiken voor de aankleding van onze website. Dus mocht u foto´s hebben die u met ons wilt delen dan houden we ons aanbevolen. Foto´s kunnen gestuurd worden naar het emailadres: jmmknottenbelt@ziggo.nl. Alvast hartelijke dank.

Veteranendag KMAR.

Op 5 oktober zijn we aanwezig op de veteranendag van de Koninklijke Marechaussee in Apeldoorn, mocht u zich opgegeven hebben voor die dag bezoek dan onze stand en u ontvangt een presentje.

Prinsjesdag.

Ook op Prinsjesdag was ons Netwerk Veteranen vertegenwoordigd door ons bestuurslid Fred Volman. Of de miljoenennota voor de (oud)militairen goed uitpakt, we zullen het zien.

Mocht u vragen of problemen hebben, neem contact met ons op via de email of telefoon en we staan voor u klaar.