Netwerk Veteranen FNV

Nieuwsbrief Netwerk Veteranen FNV, oktober 2021 – Herinnering –

Beste veteranen,

Velen hebben zich al opgegeven voor de themadag op 30 november, we hebben nog plek voor een aantal veteranen die willen deelnemen. Hoewel er tot 15 november kan worden ingeschreven, raad ik jullie aan om niet te lang te wachten. Download daarom nu het inschrijfformulier!

Door de corona-versoepelingen is het dit jaar wél mogelijk om een themadag te organiseren, dus laten we hiervan profiteren door een gezellige en leerzame dag te beleven. Heb je je al ingeschreven? Dan sta je reeds geregistreerd en is verdere actie niet nodig. Ik hoor het graag als je vragen hebt.

Toch moeten we tijdens de themadag rekening houden met enige restricties. Omdat de themadag op militair terrein plaatsvindt, moet je een identiteitsbewijs te tonen in de vorm van een ID-kaart, een paspoort of een rijbewijs en onderstaand formulier volledig invullen. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om. In totaal mogen we 150 veteranen ontvangen, dus schrijf je snel in! Je kunt je tot uiterlijk 15 november 2021 gratis inschrijven.Mail het inschrijfformulier naar dit e-mailadres of stuur het op naar:
NVFNV Aagje Dekenlaan 15, 2624CB Delft.

Graag informeer ik jullie verder in deze nieuwsbrief, die volledig gewijd is aan de themadag 2021. Misschien ten overvloede: heb je koorts of andere coronagerelateerde klachten? Kom dan niet naar de themadag. De coronamaatregelen kunnen veranderen, dus zorg ervoor dat je up-to-date blijft!

Namens het bestuur hoop ik jullie in goede gezondheid te mogen verwelkomen op 30 november!

John Knottenbelt
Voorzitter Netwerk Veteranen FNV

Themadag 2021 Netwerk Veteranen FNV

Thema: ‘Hun zorg is onze zorg’

Datum:
30 november 2021

Locatie:
Legerplaats Stroe 
Generaal Kootkazerne gebouw 540
Wolweg 100
3776 LR Stroe

Programma
Vanaf 09.30u: Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
10.30u: Welkom
10.35u : Majoor Ron Deelen over zijn uitzending in Joegoslavië
11.20u: Kolonel b.d. Peter Klein over nuldelijnshulpverlening
12.00u: Aperitief
12.30u: Blauwe hap
14.00u: Einde

Ledenwerving Netwerk Veteranen FNV
Sinds 2015 is Netwerk Veteranen FNV actief binnen de FNV. Veteranen die in het bezit zijn van een Veteranenpas kunnen zich gratis laten registreren bij dit netwerk. Leden van alle FNV-sectoren die een pas hebben, zijn welkom bij ons netwerk. Ken je veteranen die nog niet bij ons zijn aangesloten, maar wel lid zijn van de FNV? Wijs hen dan op deze mogelijkheid!
Als lid heb je toegang tot Netwerk Veteranen FNV en word je ook vertegenwoordigd door dit netwerk. Je kunt binnen de FNV je stem laten horen of om steun vragen. Dankzij zijn expertise kan het netwerk al jouw vragen op veteranengebied beantwoorden. Indien nodig wordt je doorverwezen naar de desbetreffende afdeling binnen de FNV of naar een externe instantie. Je kunt ook bij ons terecht voor de beantwoording van vragen op juridisch terrein.

Registreer je nu als lid via onze website:

www.netwerkveteranenfnv.nl